4 απαραίτητα τεχνολογικά αξεσουάρ που θα χρειαστείς στο σχολείο

Το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του και η αρχή της σχολικής χρονιάς πλησιάζει. Η σχολική τσάντα γεμίζει με όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη και η τσέπη του μπαμπά αρχίζει να αδειάζει επικίνδυνα (εκτός αν ο μπαμπάς ψωνίζει από εδώ).

Αντικρουόμενες είναι οι απόψεις ακόμα στη χώρα μας για την παρουσία της τεχνολογίας στις μαθητικές τάξεις. Άλλοι υποστηρίζουν πως ένα λάπτοπ πάνω στο θρανίο θα μπορούσε να είναι θησαυρός διαδραστικότητας και παραγωγικότητας, με άλλους να υποστηρίζουν πως η απόκλιση από τα παραδοσιακά μέσα εκπαίδευσης θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή των παιδιών από το μάθημα.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν τεχνολογικά προϊόντα που αν χρησιμοποιηθούν σωστά μπορούν να ανεβάσουν σε άλλο επίπεδο την εκπαίδευση των παιδιών σας, και άλλα που θα βοηθήσουν το παιδί σας να περάσει ευχάριστα την ελεύθερη ώρα του ή να επικοινωνήσει μαζί σας σε μια ώρα ανάγκης.

  • Τάμπλετ

Τα τάμπλετ γίνονται γρήγορα απαραίτητα στη σύγχρονη μαθητική ζωή. Είναι φορητά, πολύ εύκολα στη χρήση και διαθέτουν ενσωματωμένο Wi-fi για την εύκολη σύνδεσή τους με το ίντερνετ.

  • Συσκευή κινητού τηλεφώνου

Ένα κινητό τηλέφωνο θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνούμε με το παιδί μας όσο βρίσκεται μακρυά μας ή να επικοινωνήσει αυτό μαζί μας σε περίπτωση ανάγκης.

  • Power Bank 

Το power bank είναι μια μικρή φορητή μπαταρία σε μέγεθος πορτοφολιού, την οποία φορτίζει στο σπίτι και αυτή έπειτα με τη σειρά της μπορεί να φορτίσει άλλες συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα ή τάμπλετ.

  • Καλώδιο φόρτισης

Για να φορτίσεις τις συσκευές σου ή να ανταλλάξεις δεδομένα με κάποιο υπολογιστή του σχολείου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *