10 απαραίτητα είδη που πρέπει να έχεις στη σχολική τσάντα σου!

Θυμάμαι η σχολική μου τσάντα ήταν τεράστια και ζύγιζε τουλάχιστον 100 κιλά. Όλοι μου οι φίλοι με ρωτούσαν γιατί νιώθω την ανάγκη να κουβαλάω μαζί μου τόσα πράγματα και τι στο καλό έχω τελικά μέσα στη τσάντα μου; Καθώς προσωπικά θεωρώ πως και το παραμικρό μέσα στην τσάντα μου είναι ύψιστης σημασίας (υπερβολικός), υπάρχουν κάποιο πράγματα που είτε είσαι σαν κι εμένα είτε όχι, θα θεωρήσεις κι εσύ πως είναι απαραίτητα και πρέπει να υπάρχουν μέσα στην σχολική σου τσάντα.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει για σένα μια λίστα με τέτοια πράγματα αλλά έχουμε και τον τρόπο να σου βρούμε πιθανά σχολικά είδη που θα σου λείπουν από εδώ!

  • Στυλό: το πιο απαραίτητο για το σχολείο ή το φροντιστήριο, ακόμα κι αν χρησιμοποιείς τάμπλετ ή υπολογιστή στο σχολείο σου, τα στυλό είναι πάντα απαραίτητα
  • Σημειοματάριο: ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να χρειαστεί ξαφνικά να γράψεις σε ένα κομμάτι χαρτί. Σίγουρα οι ξεχασμένες αποδείξεις στην τσέπη σου ή το χαρτάκι από την τσίχλα δεν αποτελεί και την καλύτερη λύση
  • Τσίχλες ή καραμέλες για τον λαιμό: το μάσιμα μιας τσίχλας φαίνεται, σύμφωνα με έρευνες, να βοηθά την πιο ενεργή λειτουργία του εγκεφάλου. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν είναι όντως αλήθεια. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι τσίχλες μπορεί να φανούν σωτήριες όταν θα χρειαστεί να μιλήσεις στον καθηγητή σου ή ακόμα χειρότερα στην κοπέλα που σου αρέσει από το διπλανό τμήμα, και συνειδητοποιήσεις ότι πριν λίγο έφαγες το κολατσιό σου που είχε κρεμμύδι ή σκόρδο!
  • Είδη υγιεινής: ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστείς μικροπράγματα όπως αντισηπτικό για τα χέρια, χαρτομάτνηλα , μωρομάντηλα και άλλα. Ακόμα και αν δε τα χρειαστείς σύντομα, μπορεί να τα χρειαστεί ένας φίλος σου και τότε πίστεψε με θα είσαι ένας πραγματικός ήρωας.
  • Βασικά καλλυντικά: τέτοια μπορεί να είναι κάποιο liposan, ένα μικρό καθρεφτάκι, λίγο πούδρα ή μάσκαρα, μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου και άλλα.
  • Ακουστικά: είτε είσαι ο τύπος που κυκλοφορεί παντού με τα ακουστικά είτε όχι, ένα ζευγάρι ακουστικά είναι πάντα χρήσιμο για στιγμές χαλάρωσης στο διάλειμμα ή για να ακούσεις γρήγορα το καινούριο τραγούδι που σου έστειλε ο συμμαθητής σου.
  • Ομπρέλα: κράτα μια μικρή ομπρέλα πάντα μέσα στην τσάντα σου γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορείς να σου χρειαστεί.
  • Χρήματα για ώρα ανάγκης: κράτα λίγα χρήματα για ώρα ανάγκης μέσα στην τσάντα σου. Μπορεί μια μέρα που έχεις αργήσει για το σχολείο να ξεχάσεις το πορτοφόλι σου στο σπίτι. Καλό θα είναι εκείνη την ημέρα να χρησιμοποιήσεις τα 10 ευρώ που είχες φυλαγμένα στην τσάντα σου για ώρα ανάγκης,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *