Προετοιμασία για το Γυμνάσιο: 5 απαραίτητα σχολικά είδη [Μέρος 1ο]

Όταν έρχεται η ώρα για να φτιάξουμε την τσάντα για το σχολείο, το βασικό μότο της κατάστασης είναι: «Το λιγότερο είναι περισσότερο». Όταν κουβαλάς τη σχολική σου τσάντα από μάθημα σε μάθημα μέσα στην σχολική μέρα, είναι καλύτερο να στοχεύσεις στα απαραίτητα παρά σε αυτά που μοιάζουν απαραίτητα στην αρχή αλλά στη συνέχεια απλά καταλαβαίνεις πως τα κουβαλάς χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει για σένα μια λίστα με όλα τα απαραίτητα αλλά έχουμε και τον τρόπο να σου βρούμε πιθανά σχολικά είδη που θα σου λείπουν από εδώ!

1. Τσάντα πλάτης

Εντάξει, αυτό είναι τόσο προφανές που μοιάζει αστείο να το αναφέρουμε αλλά μείνετε μαζί μας. Δεν είναι τόσο η τσάντα πλάτης η ίδια όσο ο τύπος της τσάντας που έχει σημασία. Παρόλο που οι τσάντες που κρέμονται στο πλάι φαίνονται να είναι πιο δημοφιλής, εμείς θα σου προτείνουμε την παραδοσιακή τσάντα που κρεμάς στην πλάτη με τα δύο λουράκια. Είναι καλύτερη για την μέση σου , το λαιμό και τους ώμους ειδικά στην περίπτωση του σχολείου που μάλλον θα κουβαλάς πάνω από 8 κιλά σε βάρος.

2. Δύο μολύβια, δύο στυλό, δύο μαρκαδόρους υπογράμμισης 

Μπορεί να είναι δελεαστικό να φέρεις μαζί σου μια ολόκληρη κασετίνα με πλήρη γκάμα γραφικής ύλης και αξεσουάρ, γιατί ναι είναι ωραίο το αίσθημα του να «τα έχεις όλα». Πίστεψέ με όμως δεν αξίζει να το κάνεις αυτό. Κινήσου έξυπνα και φέρε ένα ή το πολύ δύο από κάθε είδος. Επίσης, κράτα στο μυαλό σου πως έρευνες έχουν δείξει ότι όσο το δυνατόν λιγότερες «μικρές αποφάσεις» έχουμε να πάρουμε μέσα στη μέρα, με τόσο περισσότερη ενέργεια καταλήγουμε στο τέλος της ημέρας ή αφήνουμε για πιο σημαντικές αποφάσεις.

3. Μικρό τσαντάκι για τα προσωπικά αντικείμενα

This could include a contact lens case and solution, personal hygiene products, Chapstick, hand cream, Advil, allergy medicine, a small Kleenex pack –whatever you always seem to need but never seem to have. If you aren’t totally sure what those items might be jot down what you keep reaching for during the first week of school.

4. Πλαστικό μπουκαλάκι για πολλές χρήσεις 

Μπορείς να το γεμίσεις όσες φορές θες και στο τέλος της ημέρας να το αφήσεις στο ντουλαπάκι σου στο σχολείο (εάν έχεις), για να το έχεις έτοιμο για την επόμενη ημέρα.

5. Τάμπλετ / Λάπτοπ και φορτιστή

Κάθε σχολείο είναι διαφορετικό σε θέματα πολιτικής για τα ηλεκτρονικά ήδη, αλλά εάν το σχολείο σου το επιτρέπει, ένα λάπτοπ θα ήταν ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την παρακολούθηση των διαφορετικών μαθημάτων,

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *