Προετοιμασία για το Γυμνάσιο: 5 απαραίτητα σχολικά είδη [Μέρος 2ο]

Όταν έρχεται η ώρα για να φτιάξουμε την τσάντα για το σχολείο, το βασικό μότο της κατάστασης είναι: «Το λιγότερο είναι περισσότερο». Όταν κουβαλάς τη σχολική σου τσάντα από μάθημα σε μάθημα μέσα στην σχολική μέρα, είναι καλύτερο να στοχεύσεις στα απαραίτητα παρά σε αυτά που μοιάζουν απαραίτητα στην αρχή αλλά στη συνέχεια απλά καταλαβαίνεις πως τα κουβαλάς χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει για σένα μια λίστα με όλα τα απαραίτητα αλλά έχουμε και τον τρόπο να σου βρούμε πιθανά σχολικά είδη που θα σου λείπουν από εδώ!

1. Ημερολόγιο / Ατζέντα

To γυμνάσιο είναι το μέρος που θα σου διδάξει πως να κάνεις περισσότερα πράγματα ταυτόχρονα, πως να γίνεις υπεύθυνος και πιο παραγωγικός. Θα παρακολουθείς πολλά μαθήματα μέσα στη σχολική μέρα και θα καλείσαι να κάνεις διαφορετικές εργασίες για το καθένα από αυτά. Χρησιμοποίησε ένα ημερολόγιο / ατζέντα και γράψε τις διαφορετικές υποχρεώσεις που θα έχεις από δω και πέρα στο γυμνάσιο για να είσαι πιο αποτελεσματικός και οργανωμένος.

2. Συσκευή κινητού τηλεφώνου

Μια συσκευή κινητού τηλεφώνου δεν ξέρεις ποτέ πότε μπορεί να σου φανεί χρήσιμη. Μόνο θυμήσου να την έχεις σε λειτουργία πτήσης κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

3. Πορτοφόλι

Μην αφήνεις τα πολύ προσωπικά σου αντικείμενα, όπως μετρητά, κάρτες τραπεζών, ταυτότητα και άλλα, εκτεθειμένα και χύμα μέσα στην τσάντα σου. Χρησιμοποίησε ένα πορτοφόλι και έχε το πάντα πάνω σου στην τσέπη του παντελονιού σου.

4. Κλειδιά

Φτιάξε ένα χώρο μέσα στη τσάντα σου όπου θα έχεις όλα σου τα κλειδιά και δεν θα μπλέκονται με τα υπόλοιπα πράγματα που θα χρησιμοποιείς στη ανάμεσα στα μαθήματά σου.

5. Ακουστικά 

Τα ακουστικά είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όλες τις ώρες της ημέρας. Είτε χαλαρώνεις λίγο πριν τις εξετάσεις σου είτε ακούς μουσική στο προαύλιο σε μια ελεύθερη ώρα, είναι ο καλύτερος τρόπος για να απομονωθείς και να περάσεις λίγο χρόνο μόνος σου. Ακόμα και να μην έχεις μουσική, απλά φορώντας ακουστικά είναι ένας καλός τρόπος να δείξεις ότι είσαι απασχολημένος.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *