Που θα βρείτε τις καλύτερες και οικονομικότερες Πασχαλινές λαμπάδες;

Ψάχνεις λαμπάδα για το βαφτιστήρι σου ή για κάποιο άλλο αγαπημένο πρόσωπο; Αυτό που ήδη γνωρίζεις είναι ότι οι επιλογές σου είναι ανεξάντλητες!  Τι κάνεις όμως όταν ψάχνεις την πιο όμορφη, την πιο μοντέρνα, την πιο πρωτότυπη ή ακόμα και την πιο οικονομική λαμπάδα; Η απάντηση είναι απλή: έρευνα αγοράς!

Συγκεντρώσαμε για εσένα  ξεχωριστές ιδέες και προτάσεις:

Ηλεκτρονικά καταστήματα 

Μια μοναδική συλλογή με χειροποίητες λαμπάδες σε περιμένει σε διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα, με προτάσεις για όλες τις ηλικίες, τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Έτσι, αν το βαφτιστήρι σου είναι μακριά, θα έχεις την ευκαιρία να προγραμματίσεις μια αποστολή κατευθείαν στην κατοικία του. Εκτός από λαμπάδες με υπέροχη διακόσμηση, όπως νεράιδες, ξύλινα αεροπλανάκια και πάνινες κούκλες, μπορείς να βρεις και σοκολατένια αυγά για να συμπληρώσεις το πακέτο σου. Επίσης, εάν θέλεις να κάνεις μια ευχάριστη έκπληξη στον καλό σου, κάποια ηλεκτρονικά καταστήματα διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε αντρικές λαμπάδες, υπέροχα διακοσμημένες με πυξίδες, μπρελόκ και πολλά άλλα!

Πολυκαταστήματα

Πολλοί θα πουν πως ναι, όμορφες και εντυπωσιακές είναι οι χειροποίητες λαμπάδες, όμως τα μικρά παιδιά συνήθως δεν εντυπωσιάζονται. Σε αυτή την περίπτωση, επειδή ο στόχος μας είναι βασικά να προσφέρουμε μεγάλη χαρά στο παιδί, έχει νόημα να ακολουθήσουμε τις τάσεις την μόδας που επιβάλλουν λαμπάδες με σούπερ ήρωες και παιχνίδια. Μην κάνεις ωστόσο το λάθος να επισκεφτείς το πολυκατάστημα μαζί με το βαφτιστήρι, γιατί θα πρέπει να φύγετε από το μαγαζί με πολύ περισσότερα δώρα από την οικονομική λαμπάδα που υπολογίζεις να αγοράσεις!

Κηροπλαστεία

Αν αναζητάς μια πραγματικά πρωτότυπη λαμπάδα, σε πολύ οικονομική μάλιστα τιμή, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς ένα κηροποιείο. Εκεί θα βρεις λαμπάδες σε περίτεχνα σχέδια, με τρισδιάστατα κέρινα μέλη, που θα κάνουν μεγάλη εντύπωση και που θα εκφράζουν το προσωπικό σου γούστο.  Εναλλακτικά, μπορείς να αγοράσεις καλής ποιότητας λαμπάδες από κάθε πιθανή κατηγορία, για όλες τις ηλικίες σε καταστήματα χονδρικής και να επιτύχεις εξαιρετικό αποτέλεσμα και χαμηλό κόστος.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *