Κορίτσια: Ιδέες για κοριτσίστικες λαμπάδες

Το πιο κλασσικό Πασχαλινό δώρο, για μικρούς και για μεγάλους, που οφείλει κάθε νονός να προσφέρει στο βαφτιστήρι του είναι η λαμπάδα. Αυτό το έθιμο κάνει τα παιδιά ευτυχισμένα και δημιουργεί τον ισχυρό δεσμό ανάμεσα στους νονούς και τα βαφτιστήρια. Συνήθως το «πακέτο» περιλαμβάνει και δώρο (παπούτσια κατά την παράδοση), σοκολατένιο αυγό και κουλούρια.

Η λαμπάδα όμως είναι αυτή που ξεχωρίζει και χαρακτηρίζει τη γιορτή.

Ας δούμε μερικές ιδέες για όμορφες και οικονομικές λαμπάδες, ακόμα και σε τιμές χονδρικής, μόνο για κορίτσια!

Για μωρά:

 Οι επιλογές για τα κορίτσια, όπως και στα ρούχα, είναι περισσότερες και πιο ευφάνταστες! Παρόλο που σε αυτήν την ηλικία τα μωράκια δεν μπορούν να κρατήσουν τη λαμπάδα τους, εσείς θα πρέπει να τους αγοράσετε και να τηρήσετε το έθιμο.

Σε αυτές τις ηλικίες για τα κοριτσάκια θα βρείτε λαμπάδες κατά κύριο λόγο σε ροζ αποχρώσεις! Οι πιο όμορφες είναι διακοσμημένες με ρομαντικές κορδέλες, δαντέλες, στρας, πέρλες, φτερά και πούπουλα.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτές που έχουν χαριτωμένα λούτρινα αρκουδάκια αλλά και κλασικά βρεφικά παιχνιδάκια.

Φυσικά, τα κοριτσάκια αγαπούν πολύ νεράιδες, μπαλαρίνες και μικρές πριγκίπισσες.

Για μικρά παιδιά:

Και ξαφνικά τα κοριτσάκια σας μεγαλώνουν και έχουν άποψη και για τη λαμπάδα τους! Και καλά κάνουν, γιατί η λαμπάδα τους πρέπει να είναι στα μάτια τους τουλάχιστον, η καλύτερη

Οι επιλογές είναι ατελείωτες, η ποικιλία τεράστια και τα σχέδια ανεξάντλητα.. Χρωματικά τα κεριά σταματούν να είναι μόνο ροζ αλλά διατηρούν άκρως «κοριτσίστικες» αποχρώσεις.  Η διακόσμηση κατά συντριπτική πλειοψηφία γίνεται με παιχνίδια! Ενδεικτικά μπορείτε να αγοράσετε με: κούκλες, κούκλες beauty, κούκλες μόδας, σετ ομορφιάς, λούτρινα αρκουδάκια, beauty set, με επώνυμους ήρωες (για κορίτσια), κοσμήματα, τσαντάκια, αξεσουάρ, πριγκίπισσες, νεράιδες, μπαλαρίνες και δεκάδες ακόμα σχέδια.

Το σημαντικότερο όμως είναι να κανονίσετε μια ημέρα αφιερωμένη στο βαφτιστήρι σας και να του χαρίσετε τη λαμπάδα! Έτσι θα το θυμάται για πάντα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *