Ιδέες για δώρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ο Φεβρουάριος θεωρείται ο μήνας των ερωτευμένων καθώς ακριβώς στη μέση (στις 14 Φεβρουαρίου) γιορτάζουμε τον προστάτη τους τον Άγιο Βαλεντίνο. Η αλήθεια είναι πως αρκετοί «ερωτευμένοι» δεν συμπαθούν τη συγκεκριμένη ημέρα καθώς θεωρούν ότι έχει χάσει το ουσιαστικό νόημα της. Άλλοι όμως θεωρούν την ημέρα αυτή μία καλή αφορμή για να εκφράσουν τα συναισθήματα τους και να προσφέρουν ένα συμβολικό δώρο αγάπης στους αγαπημένους τους. Άλλωστε, ποιος δεν χαίρεται να λαμβάνει δώρα και ποιος δεν χαίρεται να βλέπει αυτούς που αγαπά να ενθουσιάζονται με τα δώρα που τους προσφέρει;

Κυρίως οι γυναίκες ανυπομονούν να ζήσουν μια ξεχωριστή, ρομαντική βραδιά και πάντα περιμένουν μια «έκπληξη». Ακόμα κι αν ακούγεται μελό ή «κατά παραγγελία» ρομαντικό, δεν παύει να είναι μια ωραία ευκαιρία να αλλάξετε διάθεση  και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα.  Το μεγάλο ερώτημα όμως που προκύπτει κάθε φορά είναι Τι δώρο να επιλέξετε που να είναι και όμορφο και πρωτότυπο και οικονομικό.

Εκτός από την κλασική επιλογή που θέλει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να γεμίζουν οι αγκαλιές με κόκκινα τριαντάφυλλα δείτε παρακάτω μερικές προτάσεις που θα συγκινήσουν τους αγαπημένους σας:

Λούτρινα

Τρυφερό και λίγο νεανικό, θα σας γυρίσει πίσω στα εφηβικά σας χρόνια. Είτε είναι μικρά χαριτωμένα ζωάκια που λένε με τον τρόπο σου Σ’ αγαπώ,  είτε είναι μαξιλάρια σε σχήμα καρδιάς θα προσφέρουν στους αγαπημένου την τρυφερότητα που χρειάζεται η ημέρα.

Κορνίζα

Επιλέξτε μια όμορφη κορνίζα (υπάρχουν πολλές επιλογές και σε σχήμα καρδιάς) και βάλτε μέσα την πιο χαρακτηριστική φωτογραφία σας. Είτε είναι αναμνηστική από κάποιο ταξίδι που περάσετε όμορφα, είτε είναι απλά μια φωτογραφία από την κοινή καθημερινότητά σας, θα συγκινήσει και θα εντυπωσιάσει. Συνοδεύστε το δώρο σας και με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Κούπα για τον καφέ ή το τσάι

Συνήθως η ημέρα μας ξεκινάει με ένα καφέ ή εάν αφέψημα που προτιμάμε. Επιλέξτε μια κούπα για την ημέρα που θα συντροφεύει τους αγαπημένους σας κάθε ημέρα. Σκεφτείτε τι καφέ προτιμάει και διαλέξτε μια ανάλογη κούπα ή ποτήρι. Μπορεί να έχουν χρώμα κόκκινο, που είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας ή να εικονίζουν μια καρδιά, που είναι το «σήμα κατατεθέν» της γιορτής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *